11 януари 2016 г.

Фитнес тракерът Withings Go издържа до нечуваните 8 месеца с едно зареждане

По време на вече изминалото изложение CES 2016 в Лас Вегас, бяха представени многобройни смарт устройства, едно от които е и фитнес тракерът Withings Go. Това на пръв поглед стандартно устройство няма да ви впечатли с функциите си, при него акцентът е животът на батерията - с едно зареждане издържа до нечуваните 8 месеца.

Withings Go е оборудван с кръгъл E Ink дисплей, който консумира енергия само по време на обновяване, което от своя страна позволява на тракерът да издържи до цели 8 месеца с едно зареждане. Информацията събрана от устройството се изпраща към приложението Withings Health Mate, което е налично за Android и iOS устройства.

Фитнес тракерът е водоустойчив, и може да издържи до 50 метра дълбочина. Предлаганите екстри са нормалните за такъв тип устройство, те включват; стандартните фитнес функционалности, функция анализираща съня, и такава отчитаща кога плувате.

Цената на Withings Go е само 69,95 долара. Заедно с устройството и клип за защипване, в комплекта е намерил място и маншет за китката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар